Spanien

Julia:
Tjena allihopa, ville bara säga..

HEJDÅÅÅ! JAG DRAR TILL SPANIEN IMORGON KL 4:30!!

kommer sakna er, bananer<3
hoho

Stan med Julia :D

Leslie:

Vi vet vi vet.. Vi har inte uppdaterat så mkt den senaste veckan x) Blivit fett lata när de gäller blogga, ska försöka va lite duktigare me de. Men here we go.

Idag har jag varit med Julia på stan :]
Jag kom fram till Julia vid halv 12 och vi åkte ner vid typ halv 1(?) och var där till 5 ungefär. xD Så vi var nere rätt länge, kändes i ryggen efter ett tag.. O stackars Julia fick bära på sin träningsväska hela tiden oxå. :( På träningen var de ju meningen att Julia ****** ***** *** ** **** ******, *** ** **** *** ****!
På stan så gick vi runt i massa affärer, köpte lite grejs och så prata vi mest. Hade jättekul idag! :D

Och föressten, såg ÄNNU en schtekig bil! (se den första i boländerna inlägget)

Den här bilen är LITEN och RÖD och LÅTER SOM IN I HELVETTE, stank gjorde den oxå. Jämför storleken på människorna + cyklara bredvid med bilen. O så har den typ bara 3 hjul hihi.



Härlig dag Julia! :D Bye :]

/Leslie

BILDER FRÅN IGÅR

Sammanfattning av kvällen: SKITBRA! :D

AAHHH FREDAG! :D

Leslie:
Kmr bli fett roligt imorgon! Hanna har halloween fest hahaha :D kmr bli fett roligt, jag och julia har bästa idéen.. Hoppas att det blir som vi tänkt.. ;D Lägger nog upp bilder från imorgon. Ni får se då! :D AHHHHHHHHHHHHHHHH EXCITED!!



Att se saker ur olika perspektiv

Leslie:







Bilderna och rubriken säger allt! :) Hanna är fotograf! Cred for you! Herrå :)<3

Stockholm

Leslie:

Igår var jag i Stockholm med mina päron. :) Vi tänkte typ köpa jacka till mig i kanske gränby och så whops så åker vi till sthlm :P Det var iaf kul kul. Vi käkade lunch på en grekisk resturang och kyparns tonfall lät som lilla al fadjis xD Och så hade han roligt uttal :) "Dat ar ugnstekt patatis med kyckling" :]

Efter det gick vi och leta jacka:) Till sist blev det en vit och lång :P Alla fucking jackor är ju av dun! :@ Jag som inte tål det... :/ Omg jag gör smilysar efter varje mening? :S
Aja sen leta vi skor, ja hitta typ två par som va nice men köpte dom inte för ja e fortfarande lite tveksam om va ja vill ha liksom x)
Vi gick runt i massor av affärer och jacka och skor gick i första hand.
Efter ett tag så fick pappa ont i huvet :o så vi gick till burger king som var närmast o köpte lite vatten o så och satte oss där ett tag:P Å så kommer det in en lång mörk kille som knallar runt lite där inne. Å så hör man "Nej sluta!!!" så vänder jag huvet så ser ja att killen försöker sno mat av henne O_O Sen han ba uwhahushsklhrasj'aosläslödö (gör konstiga ljud) och går vidare till ett bort med några unda chineese gangstas som sitter där o äter o tar en näve pommes frittes och drar xD Dom ba sitter där o kollar :P
Har man ingen mat så tar man till med drastiska metoder:P

Sen gick vi på bio :) JAG GLÖMDE MITT PRESENTKORT, lite osmart men pappa betala så de gick bra ändå:) Det fanns ingen speciell film som vi tänkte typ WOOW den vill jag se. Utan det blev en som vi hade hört var bra och hade fått bra kritik, Bröllopsfotografen blev de.
Jag trodde inte den skulle vara sådär jättebra men den var faktiskt helt okej. :)
Den var rolig då och då, lite sorglig, var lite kärlek här och där och det hände hela tiden saker så man blev inte uttråkad. :> Så alltså helt okej film tycker ja. :)





Jag orkar inte ta bilder nu på va jag köpt och så, kanske kommer sen. x)

Hejdå ha det bra!


Sista dagen på prao (sent inlägg:p)

Leslie:

Sista dagen var nästan sorglig xD När fröknarna berätta att det var sista dagen som jag skulle va där så var de ett barn som kom fram till mig lite senare och sa att hon tyckte om mig och inte ville att jag skulle sluta hihi.
Fröknarna verkade väldigt nöjda med min insats och gav mig och Hanna presentkort på SF bio, laddade med 100kr! :D

Den dagen var det många som ville gunga på typ en jättegunga men det får bara vara max 6st på gungan. Så det var massa barn som börja gråta och bla bla bla för att dom inte fick gunga och så ville dom att jag skulle komma och trösta medans dom på gungan ville att jag skulle stå och ta fart 24/7 xD Lite jobbigt -_- Fast sen kom fröken och sa att nu får ingen på den avdelningen gunga utan alla får gå och göra nått annat. :P
Då blev massa barn ledsna och började frysa och hacka tänder O_O De va så himla gulligt för barnen liksom följde efter mig och ville att jag skulle hålla handen och så xD Så vi gick och höll handen och jag försökte få dom att bli glada och börja röra på sig så dom blir varma. Fast dom var typ envisa och sa att dom inte blir varmare av att röra på sig mkt och dom ville hellre sitta i mitt knä xD
När vi äntligen fick gå in så sluta allt gråt o gnäll och alla blev glada! :D

Å så fick vi lyssna klart på Petsson och rävjackten! xD Ja fick sitta med de lite större barnen i ett "kuddrum" och lyssna med dom medans de andra hade samlig med de andra fröknarna. :]

När praoen var slut var det dags att ta bussen hem UTAN JONTE IGEN XD Var rätt tråkigt :p När jag kom hem så orkade jag inte blogga o så för jag skulle iväg till Alisha på tjejkväll:) Det var fett kul :D Läs mer om tjejkvällen i Julias inlägg här under x)

Bild på presentkortet x)


Tjejkväll hos Alisha

Julia (& lilla leslie som hoppa in o fixa lite :>):

Tjenis,
Kvällen va bäst och jättemysig :)
Först när vi kom dit (jag kom typ 10 min sent) så vänta vi på att alla skulle komma, sen kom Hanna men vi väntade fortfarande på Sandra.
Men eftersom klockan började blev mycket och magarna började kurra så stack vi till ica xD Sen så träffade vi Sandra när vi kom tillbaka.
Maten gjordes iordning och vi käkade. Sen kolla vi på nån film som tydligen hette "Angus, Thongs and Perfect Snogging" och den var helt okej :) Sen snackade vi massa och klockan tickade på, vid typ halv 12 drog alla hem x)
Men det var skittrevligt och vi kommer göra om det nästa vecka :D
Btw så dissar Leslie bloggen idag, hon är i Stockholm. 

VADÅ DISSA LOL, oh bilderna här under har jag tagit ;D konstig kvalite de blev när dom blev uppladdade då :o Var iaf en väldigt trevlig kväll! bye /LESLIE

Klimatfrågans stora problem?


Prao dag 5 -sista dagen

Julia:

Hej alla!

Idag fick jag sluta riktigt tidigt, redan kl 13, jobbar annars till kl 17.
Idag har det varit fullt upp, har städat ett skåp som tog ganska lång tid, slängt massa grejer och hämtat en order från en kund, sen efter lunchen så fick jag gå hem med ett bra omdöme ;D

Nu gör jag inte särkilt mycket, laddar batterierna inför kvällen hos Alisha, ska bli skitkul :D

Nu ska jag packa, sen drar jag till pappa, vi ska kolla på några grejer om huset vi ska flytta till.

Hoppas alla bloggläsare får en bra helg också!

Byee

Prao

Leslie:

Hejhej :) Idag var det näst sista dagen på prao! Känns som allt har gått riktigt fort.

Omg imorgon är det fredag AHHH!! TJEJKVÄLL HOS ALISHA Kmr bli sjukt kul!

På bussresan när jag tog lite handkräm i handen ville Jonte att jag skulle lägga upp en bild på när jag har handkräm i handen lol xD Han tyckte handkräm är lite typiskt mig. What can I say? Jag blir lätt torr.. xD 
Here you go Jonte!



Aja idag så har allt gått bra, vid maten idag så fick jag sitta vid ett eget bord med några barn och hjälpa dom. hihi är man pro elr :D Ett barn började stor gråta eftersom hon inte fick sitta vid mitt bord xD Aww liksom :)

 

 

AHAHAH JUSTE en liten kille på typ två år hade klänning idag, hihi. Var så himla gulligt! xD Han hade på sig en långärmad tröja under och så kom han fram till mig och ville att jag skulle hjälpa honom att ta av den långärmade så han kunde springa runt i klänning och byxor.
När jag höll på och hjälpa honom så höll han på o prata han ba jag har klänning idag... Jag ba aa den är jättefin:) Han ba aaa. Och sen när jag tagit av tröjan så var han FEEETTT nöjd och jag höll fan på att garva ihjäl mig! Det var så hiiimla gulligt ahahahhahah xD Han liksom knalla runt och var sjukt nöjd hihi och fröknarna såg att han hade lite solbränna o grejs o tyckte han såg ut som en model hahah.
Hans klänning var föressten lila med blommor på hihihi.

Rasten spenderades med Hanna och hon var väldigt på g med o ta kort xD
Några av bilderna som togs:

Hihihoho



En intressant tavla..



Hannas hand



Hannas hand igen xD



Bussfärden hem var lite ensam eftersom Jonte inte åkte buss :( När jag satt och vänta så kom det nå barn och ba satte sig på marken typ en bit bort men typ ändå bredvid mig, ja ba kolla och så vänder den sig och ba stoor smilar xD Ja ba smilar tillbaks. Vette fan vem det var men what ever liksom:)

Nu ska jag nog sluta skriva, annars blir inlägget super långt (kanske redan är de;o) Aja hejdå alla ha det bäst! :)


PRAO dag 4

Julia:

Hej :)
Prao idag igen då, dagen var väldigt lugn, gjorde inte särkilt mycket fast jag har gjort "prisskyltar" i photoshop till butiken.
På lunchrasten tog jag en promenad i stan, såg en konstig buss vid ukk, haha xD



Sen efter praoen träffade jag mange och jocke vid bussen, sen så kom Alisha också men hon stack sedan för att hon skulle.. *privat*
Men killarna tog samma buss som mig så vi snackade en del.

Prao dag 3

Julia: Tjena, här kommer ett sent inlägg av mig!

Shit vad kallt det är ute nu, det var seriöst snöstorm när jag gick till bussen, usch!

Praoen har varit bra, gjort samma saker som igår plus att jag har photoshopat en massa, bilderna blev bra men dom ligger på datan i butiken :/

Har hänt massa mysko och ruuuliga saker idag (leslie knows).

Bla. kunder som undrar om jag har sportlov, jag ba eh nej? jag praoar haha.
Och en tant (hon var lugnt 85+) som kom till butiken för att hennes syster hade tappat hennes väckarklocka i marken och hon visste inte hur man satte i batteriet igen, herregud xD luckan var ju borta så vi tog bara väckarklockan, satte i batteriet hur lätt som helst och hon blev helt överlycklig hehe :D (är det det som kallas lycka?)

Sen så blippar det till på mobilen, leslie skriver att skolkatalogen har dunsat ner i hennes brevlåda, hehe glad blev jag av det :P men jaja något överskattat..

Och här sitter jag nu efter middag och vila, har inte direkt gjort särkilt mycket.
Imorgon är det nästsista praodagen, vi får se om jag får börja fota då? =)

Ha det bra så länge! kram kram


WHAT THE FUCK !

Leslie:

Åh nej inte dissekering igen :/ Henrik sa att dom hade dissekerat i skolan idag, alltså betyder det att vi tjejer oxå kmr göra det efter praoen. FYFAN jag vill inte :'( Mådde så jävla illa när vi gjorde det på bläckfisk :'(
Och Henrik sa oxå att det dom dissekerat var GRIS HJÄRTA! Asså vafan :( Hasse hade tydligen blåst upp en lunga med ett rör oxå o_o salörkysdktjglökdgh blä
Å så slängde han in en bild oxå.. Här har vi den.. Tack Henkibaba



Hälsningar, en mkt äcklad Leslie!

Prao :) UPDATE xd

Leslie:

Idag var det tredje dagen på prao, hade kul som vanligt. :)
Eftersom jag tar skolbussen måste jag gå en bit för att komma till Nåntuna, det brukar vara fett kallt på morgonen och det gör ju knappast saken bättre liksom. Imorse var det ändå ganska så varmt om man jämför med igår, då blåste det skit mkt då.. Men idag var ganska skönt och gå faktiskt, friskt och så :P
Påvägen till praoen kom MP, Jonas och Adam cyklande förbi :) Jonas verka lite skeptisk när jag sa att det var kul på dagis lol. BTW OM JONAS INTE HADE VARIT SÅ EFTER(BLIVEN<-JOKE) HADE HAN LÄST MIN BLOGG OCH VETAT ATT JAG HAFT DET FETT KUL :D

Så vad har hänt på dagiset idag då? :)
Jadu, vi lekte både inne och ute och så var vi på promenad, hah xD Blev bråk om vem som skulle få hålla mig i handen och sluta med att en kille börja gråta. De va så gulligt xD fast ändå så besvärligt.. Han ville inte gå om han inte fick hålla mig i handen, fast det löste sig :P

Åh gud en fröken där på dagiset pratar så jävla konstigt. Eller föressten, det finns två som pratar konstigt. En som gör långa pauser mellan typ varranat ord och en som säger "mmhh" efter varje mening.. Stör mig grovt på det xD Nothing I can do about it.

Småbarn gillar ju att berätta om typ allt, fråga dumma frågor och skryta en massa. Det var ett barn som skulle berätta om alla sina husdjur. This is how the story goes:
Jag har en hund, en katt och en kanin. Jag hade två kaniner men en dog och är i fängelset.
Ja ba ojda xD Och igår sa hon att hennes ena kanin hade rymt, nu hade den tydligen dött och dragit till fängelset... Right, det tror jag oxå.. :)

Bussresan hem var kul som vanligt, tillsammans med jonte :D Slut på detta inlägg! Hejdåå.

Vendelas kanin:


:)

Leslie:

Satt och frös nyss men nuu så har jag virat in mig i en filt och så kom mamma in med varm choklad. Fett mysigt :) Vad gör DU just NU? :)

Ha det bra :)


Prao dag 2

Julia: Idag så var det prao igen då.

Idag var det helt okej, lite sämre än igår.
Fick slava lite haha, nej men dom ska byta plats på massa saker i butiken så fick bära massa tunga grejor.
Och så har jag gått ut med sopor, väldigt mycket. + en liten pinsam grej hände när ja skulle slänga dom (leslie vet).

En liten mysko grej, 2 tjejer i typ 15 års åldern gick förbi affären och STIRRADE in säkert minst 15 ggr, helst seriöst, det varade i väl typ 2 h sen slutade jag kl 17, sent som vanligt..

Och en skitkonstig tant skulle köpa något, hon STANK parfym, va skit spacklad, wannabe överklassare typ, hon va skitknasig, när hon pratade så stod hon och nickade med huvet, väldigt överdrivet samtidigt som hon gjorde konstiga grimaser, mkt knasigt hehe..

Edit: Och justeee glömde en sak! Asså min handledare är lite borta med hans försäljningsstrategi och svenska. Han ville hellre att kunderna skulle gå till nån annan butik för han tkr dom är bättre på att typ förstora upp foton än han.. lol.. och så kom en tant som skulle köpa en väckarklocka, gubben ba: här har vi en radiostyrd klocka!
jag ba fnissa lite i smyg, och sen tanten ba aha vad kostar den? gubben ba 269! tanten ba okej jag kommer tillbaka när jag har råd! stackars fattiga tant :(

Efter det så gick jag till ukk för att träffa Leslie! :D fick frysa, stod ju där och smsa, mina händer dog!
Ja och när Leslie kom... ja resten har ju Leslie redan skrivit :)

Ha det bra så länge!

Prao + Gymnasie mässan (UPDATE)

Leslie:

Som lovat så blir det ett inlägg om hur praoen varit. DEN HAR VARIT BRA! :P Asså blä jag är rätt trött nu efter att ha varit på gymnasie mässa och så.
Berättar lite om den med hehe...
Det var fullproppat me folk och skit svårt att ta sig fram. Jag såg lite folk man kände och hälsa på endel. Trevligt, trevligt. ^^ När jag och Julia äntligen kommit ut därifrån så sprang vi in igen för o fråga om vi kunde få en såndära papperskasse att ha papprena i (vi hade plockat på oss en hel bunt), men dom var slut och så fick ja lite mer papper! -.- INKLUSIVE en karta om var alla borden för olika skolor var placerade.. SOM OM JAG BEHÖVER VETA DET NU VA? VAVAVAVAVA???!?!?!??!?!?! :) Nej, just det. :)
Aja så går vi lyckligt ut igen.. Meeeeeeeeennn så vill Julia också ha sånna papper! Så knallar vi in igen och så fixar vi papper till Julia och sen går vi ut, för sista gången. Så traskar vi ut lyckliga över att få va klara. Sen så kommer nån jävla gubbe fram o frågar om vi vill ha lite information om nån friskola (kmr inte ihåg va den hette) vi ba öhmnjajoaeaeaeoejeajsh. Han ba kom med in på Cafét och ta lite saft och bulle så kan ni få lite information! Ja ba neeej xD o så knallar vi. Julia ba men ja ville ha papper ;o För den skolan verkar bra ;o ja ba KLÖHSDFZKLGSTSKÖDJB okej :)
Asså erkänn att det e lite pedo att ba KOMM KOM ALLA BARN OCH KOM MED PÅ CAFÉ MED MIG IHIHOHOHOHOHIHIH.  Men så går vi tillbaka och ber om å få lite papper iaf, så följer vi me in till cafét och så e de massa ungdommar där som värsta stirrar.. xD man ba hej? :o
O så får vi ytterligare massa brochyrer o grejs och så ska han PRATA oxå. Ja va ju trött.. Försökte lyssna iaf.
EFTER DEEET var all gymnasie grejs slut. OMg höll på och glömma! TACK MALIIIIIINNN! Hon tkr vår blogg är typ bäst! :D Nutte då<3 Då blev vi glada :)

Sen blev de Burger King för Julia hade inte käkat nått. Tog lite pommes o vatten hehe. Sen blev vi skjutsade hem i min limousin! :D (not rly...)

Okej nu ska ja skriva om praoen oxå..
Det var fett kallt o gå dit från skolan på morgonen! Blåste och grejer :/ Mötte Jonas, MP och Erik påvägen dit. Kul, kul :) Undra om dom hade yoga som planerat :P
När jag kom fram till dagiset var de bara ut o leka med barnen o sånt. :) Idag var vi inne mer än igår. Tack gode Gud. 
Det var sångsamling oxå! Fick ha lilla 1½ åringen i knät o hjälpa honom göra rörelser. :D Fett sööt :)
HAHA JUSTE brandlarmet gick idag. Jävla kaos xD Barn som skriker, fröken som räknar o folk som försöker hitta sina stövlar.. Sen sluta alarmet så får man veta att de va nån som hade bränt en kaka, haha. :)

Vad har man fått göra mer då... Tagit på barn vantar och mössa och allt mjöligt. :P Ermm... Lekt lekt och lekt. O sen har jag varit tagare om och om igen.. xD Det ska tydligen vara pax typ överallt. Ja ba vart får jag ta er då?:) Dom ba på gräset! :D det är ungefär 15cm gräs på de där stället juuuu, tur att man är så speedad att man tar dom ändååå. :D Vad mer har hänt idag? :) Ungar som stylar för mig hihi xD Ett barn räkna till 200 för mig och jag lyssnade faktiskt! Räknade till och med tillsammans med honom ;) Sen så kmr de massa barn som ba du ska leka med meej :D Ta mig om du kan! Jag ba suck inte igen >_> But Ima fighter så i will do what i have to do.

Och så har jag varit på rast. Jag och Hanna tog vår rast samtidigt, så vi gick till personal rummet och drack te och käka lite godis höhö.. :P

Hanna drack ur en hjältes mugg:



Gottegrisar :D

OH juste, här e en bild på the master piece jag och ett barn gjorde.
This is what i call art! ;)




Oh yes..

Påvägen hem hade jag och Jonte jävligt kul hahahah. Vi dog nästan i bussen. Vi snacka om filmen Jonte, Malin, Anton, Julia och Jag gjort. Den e fan inte klok. Speciellt "UHHHHHHHH AAAAAHHHHHH" stön biten hahahahhahahah. Sen så sitter vi där o garvar åt antons stön och så RINGER han. Jag garva sönder i telefonen hihi Anton ba du verkar ju ha kul xD O de hade jag :D
Nu orkar jag inte skriva mer, kanske uppdaterar inlägget senare.
Good bye :)

Ps. DET ÄR EN GRODA (Riktat åt Hanna)

Snö?!

Leslie: (KOLLA HANNA! :) NÖJD? :D) 

Ja satt o käka frukost och så kollar man ut genom fönstret, vad ser man? Snö! I oktober!
Snö är väl kul, men bara den stannar kvar och inte blir slask på en gång. Åh jag hatar slask. Inte kul..
Får hoppas på att det snöar rejält och inte blir till slask :D

Idag har ja praoat o grejer men ja lägger upp ett inlägg om de senare, pallar inte nu. Plus att ja ska på gymnasie mässan snart.

Slänger in en bild på en snöflinga nu innan ja lämnar datan xD Måste fixa i mig nått i magen ^^



Hejdååå :D

Tidningar :>

Nu när jag kom hem så låg det flera tidningar och vänta på mig :D 4 stora och en liten.. 4st av dom var om samma sak, gymnasie val :) OCH SÅ HAR JA FÅTT MIN ELLE MAGAZINE XD Jippi :)

Förra gången fick jag med två schampoon och ett balsam (sånna där test grejer) och rabatt kupong för mascaror på kicks med tidningen, har använt alltihopa :D Men idag fick jag typ nån konstig Biotherm salva.. Anti-aging serum.. Kanske inte nått för mig direkt :P
Å så fick jag en test foundation från Nivea, dom har typ nån ny. Nivea teint delight gel foundation. xD
Venne riktigt när ja tänker använda den.. Vi får väl se :P

Bild på tidningarna plus små grejerna ja fick med xD

 

Good baj /Leslie


Första dagen på prao!

Jag (Leslie) ska under vecka 42 praoa på ett dagis!:D Jag hade inte så mkt förväntningar men det är hitils askul att praoa där. :) Alla barnen är jättesnälla o söta, hihi dom stalkar mej. Aja nu ska jag berätta lite mer om dagen.

På morgonen fick jag skjuts av pappsen till Hanna och sen gick jag och Hanna tillsammans över till dagiset. :)
Blev välkomnad ungefär såhär:
MEN HALLÅÅÅJJJ!!!

Och så börja alla skaka hand och babbla om prao och sådär. Sen blev det bestämt att Hanna skulle jobba på röd avdelning och jag på blå. :)
Det var typ bara och sätta igång och "jobba" elr vad man ska säga. Jag kände ju typ inga där (konstigt va? :P host) så till en början stog jag mest bara ute o prata med fröknarna. VI SKULLE VARA UTE TILL TYP 11! 
R.I.P mina tår T_T
 
Aja sen så kmr typ barn fram och ska prata o sen sitta breve mej på en bänk och grejer xD o så frågar dom den typiska frågan:
VAD HETER DUUUUUUUUUU? :D

Sen skulle tydligen ALLA leka med mej xD 
o när satt jag på en bänk kom det typ 5 ungar å satte sig breve och sen så kmr en fröken och sätter ett pyyyyttte barn i mitt knä xD så himla söt :D han var typ nästan 1½ år xD Han va så puttenuttig hihi, han höll på att somna i mitt knä hihi. :D
Nu orkar jag faktiskt inte berätta så mkt mer men dagen var skit kul iaf och så cyklade Rickard förbi påväg hem, han ba skratta när han cykla förbi xD 

Justeee när jag och hanna hade rast så såg vi en bild som var uppsatt på en dörr på dagiset!
Här kmr den:




Puss på stortån :) /Leslie

PRAO

Dag 1

Jao, idag var det prao, det var skojjigt.
Jag har fått packa upp varor, framkallat bilder, slängt sopor, kopierat saker och suttit med photoshop ;)
Han blev imponerad av mina ps kunskaper, fast han va typ proffs men ändå.
Jag slutar seeeeent, kl 17, det suger. Fast idag fick jag sluta kl 16!

---

Vi står och går igenom framkallade bilder...

Han- Om du ser barnporr eller misshandel på någon av bilderna du framkallar så måste du säga det till mig så polisanmäler jag det.
Jag- Heh okej (xD)
Han- Men om det är vuxna människor som håller på med.. ja, du förstår vad jag menar så är det ok.
Jag- Mhm okej, hehe.

---

Imorgon är det gymnasiemässa på UKK, dom flesta ska dit antar jag, eller?

Puss på er :)
/Julia

Photoshop

Woho, leslie är photoshopad!

Leslie in the future....



Nja vad tycks? Snygging eller hagga?
Leslie är alltid snygg ;D

Godnatt på er

/Julia

HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA

/Leslie

PRAO

Nästa vecka bär det av för oss båda med en veckas prao!
Ska bli skitkul! Jag ska praoa i en fotobutik och kommer att få arbeta med foto saker, digitala saker och butiksarbete, blir spännande, hoppas det blir kul :)

Fråga: Är det nån som ska praoa i stan som man käka lunch med typ?

Jag- Hej jag heter Julia och jag har en praoplats hos er v 42
Han- Hej, ja.
Jag- Jag undrar lite om tider?
Han- Ja, du komma hit kl 10!
Jag- Okej, och när slutar jag?
Han- Du ska vara här 7 timmar.
Jag- Ok, och lunch, ska jag äta på vaksala?
Han- Ja, har du pappeeeer?
Jag- *fniss* Ja
Han- Vi ses på måndag
Jag- Mm, Hejdå

/Julia




----------------------------------------------------------------------------

Som ni läst så kommer nog Julia få göra massa kul på sin prao :) Jag kommer att praoa på ett dagis tillsammans med hanna. Fast vi kommer nog komma på olika avdelningar. :P

På mitt papper står det att jag kommer få delta i "barnarbete". Jaha, jag ska sy typ fotbollar och göra mc donalds leksaker :)
Hoppas att de inte blir allt för jobbigt hah, och inga blöjbyten -.- Blä.

TROR att jag kommer få äta på dagiset. Det beror på om jag tål maten och så. Annars kanske jag måste ta med mat hela veckan... :/ Aja då får man äta god mat iaf.

Nu orkar jag inte skriva mer på de här inlägget :D ha det bäst alla :)

/Leslie

Middag:)

Idag vare jag som lagade mat! ;)
Det blev nått i stil med det vi åt i fredags haha :) Det blev väldigt gott iaf och det var första gången jag åt sånna där sallads-bröd-tärningar haha XD dom var skit goda :o

Såhär blev det:

Salladen



Fläsk kotlett, potatis, sallad och nån sås grej :)




Pappa har gjort ungs stekta äpplen med kanel och socker av äpplena i trädgården :D
Nu ska jag gå och käka det så HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
/Leslie

Flytt

Aaaaaah! Jag ska flytta! :O
Det bestämdes aldelles nyligen och vi ska skriva på pappren på tisdag nästa vecka.
Huset ligger i fålhagen, 5 min från city, centralt alltså. Det är helt nybyggt och vi kommer att få flytta in där i maj nästa år. Jag och pappa ska flytta ihop med pappas tjej, det känns väl helt okej.

Ja det var väl allt ;D

/Julia




Tjejkväll!

I fredags hade vi tjejkväll hemma hos Julia, det var skit kul!
Efter skolan gick jag och Julia hem till henne och så småning om så kom Hanna, Malin, Leila, Alisha och Cajsa.

Under kvällen så gick vi till Ica, lagade mat, dunka musik hahaahaha FILMEN BLEV HELT SJUK BTW(Alisha och Julia vet vilken jag menar), spela ett spel fast de blev tråkigt så vi sluta direkt och sen så prata vi heeeeela kvällen. :)

Det var skit mysigt och roligt och det bästa äääär att det görs snart om igen! Hoppas bara alla kan komma då :)
Fast nästa gång äre hos Alisha och det blir Indisk kväll haha :D Spicy spicy!

Här kommer lite bilder från dagen/kvällen:




Leila, Malin, Julia, Jag! :D Hanna är fotograf med min mobil x)
HAHAHAHHA i lekparken och posar ;) GANGSTAZ YAOO.



Maten! Hanna var mäster kock och vi var lite side kicks typ. xD Good job tjejer :)

Dagen var absolut lyckad och det ska bli fett kul på både Alishas indiska kväll och Hannas fest! :) 

/Leslie

Boländerna

Jag och pappa åkte till boländerna idag för o handla. :) Först gick vi till coop, inte så kul. Sen gick vi till stadium för o kolla på vinterjacka till mig! :) När ja stog där o pröva kom de fram en liten tjej, hon var kanske 5-6 år ungefär. Aja hon stog iaf och glodde på mej när ja testa en jacka
barnet: *tar MIIN PAPPAS HAND*
min pappa: *drar undan handen och gör världens min*
jag: HAHAHA
barnet: oj.. hihi :D
och så kommer barnets pappa
barnets pappa: *flinar* haha här är jag
barnet: *tar sin pappas hand*
min pappa och hennes pappa: haha
så går barnet och hennes pappa iväg och så hör man hennes pappa ba: Vill du byta pappa?

haha xD

Aja sen när vi var klara med det sååg vi väääärta åket. Jag kände att ja bara måste ta kort haha.
Stekig elr vad? HAHA skulle aldrig ha en sånn här bil. Usch xD Påminner lite om Jonte och hans "liftarens guide till galaxen" tjat :o

Bild på the ultimate ride:



Hejdåå :D /leslie

KOLLA DENNA


Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Börjar morgonen med en seg start och sen frukost, sitter och käkar mackor med tomat och vitlök (mot min förkylning) och en kopp kaffe :)

kram /Julia

NY HEADER :D

Tack vare bästa Julia har bloggen en ny fin fin header :)
Jag hjälpte faktiskt till LIIITE, ja sa om fonten dög hahah xD Ja tkr hon gjort ett super jobb :) vad tkr ni?
Lol, om nån någonsin kmr läsa det här förutom typ ja o julia så kan ju ni kommentera? :) ELLER HUR? >;D

Good baj /Leslie

TEST

Testar att ladda upp bilder :)



Uggla made by Leslie and Julia :D

/Leslie

Kladd




Hej allihopa, mitt första inlägg här

Här kommer en bild från veckan i skolan, jag och leslie kladda på en bänk i no salen och några små 7or
har skrivit på den, men vågar inte skriva sina namn, haha. Nu har jag fixat våran header och jag ska lägga
upp den strax, ha det bra så länge och följ gärna våran blogg :)

Puss på rumpan /Julia

hihi här kmr ja o trixar i inlägget:) bara så alla vet är texten från en låt som heter toyfriend av David Guetta Ft. Wynter. Så alltså, DET ÄR INTE NÅN FANTASI DRÖMM VI KOM PÅ I SKOLAN ELR NÅTT xD

Puss på näsan /Leslie

JULIA OCH LESLIES BLOGG!

Första inlägget!

Ägarna av den här bloggen är Julia och Leslie ;) Vi kmr att skriva om typ allmänna grejer och olika knasiga saker!

Vi är två tjejer som går i samma klass på Sävjaskolan i Uppsala. Vi har tänkt på att skaffa blogg rätt så länge och TADA, här har vi den!
Just nu håller vi på och försöker pimpa upp den lite :)

Slut på första inlägget! :D

/Leslie



RSS 2.0