Barcelona

Julia:
Hej på er alla :P
Barcelona var helt underbart och nu är man hemma i kalla Sverige.. ska bli trevligt att träffa alla imorgon :D
Fick en liten chock när man kommer ut i sin tunna tröja i +1 grads luft, har ju vant mig vid 20-25 grader annars, mkt skönare x)
Vi har gått mycket varje dag, staden är väl ganska stor, gick nog drygt en mil varje dag och mina nya converse som gav mig skavsår gjorde inte saken bättre, haha.
Spanjorer är verkligen knasiga, såg en tjej med pälsjacka där vi käkade lunch en dag, det var 25 grader varmt ute då.. hmm? Hon skulle knappast överleva i Sverige.
Fint hotell, skön och schysst personal (Y). Första dan när vi skulle käka så gick vi på den 2 km långa gå-gatan "La Rambla" där fanns det många konstiga typer bla:
det fanns typ 20 st till såna här snubbar längs hela gatan x) vet inte om det berodde på halloween, men troligen så gjorde det det :) det populäraste var typ att klä ut sig till nån konstig sak, sitta helt stilla och när nån går förbi hoppar man till, och på köpet vill dom att man ska ge dom pengar lol..
Sen så när vi kom till hamnen för att käka och får ett bord och sånt så frågar hon som serverar oss om vi är svenskar och så börjar vi snacka en massa, fast hon var typ helt borta och efter (jag tror hon aldrig ens har bott här) aja och sen så märker vi att vid 3 bord runt omkring oss snackar dom svenska, svenskt tillhåll?
Strange place..
Vi har gjort en massa flera grejor som att tex åkt linbana över stan plus massa meraaa :D
Frän hund med sin coola husse som vi såg utanför La Sagrada Familia:
inzoomning:
Jag avslutar detta inlägg med en fin bil-bild som ni redan har sett flera av på våran blogg ;)
(Jämför bilens storlek med personen som sitter däri eller bilen bredvid)
Ha det bra så länge!! KRAM

Kommentarer
Postat av: AnnSo

Va roligt med semester! :) Hur länge var du borta? :)

2009-11-10 @ 16:21:00
URL: http://allaroundannso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0