Fredags mys - Bio, shopping och middag på resturang

Leslie:

Åh igår var verkligen dunder! :D Jag och Julia såg New moon, shoppade och käkade på kina resturang. Alisha och Malin kunde inte komma med, så vi ringde Alex men han kunde inte heller, men vi hade det skit trevligt ändå! ;)

Vi såg ÄNTLIGEN New moon! DET VAR SÅ JÄVLA ROLIGT! Jag skojar inte, fy fan vad roligt. Vi satt i biosalongen, de rullar lite trailers, ljuset släcks ner. Filmen börjar gå.. Musik börjar.. KONSTIG musik... Edward öppnar munnen... Ut kommer ett ljud... Låter som en tomte nisse med high pitch voice? ALLA I HELA SALONGEN BÖRJADE ASGARVA. Och konstiga läten fortsätter att komma från högtalarna. Fy fan vad roligt asså! Dom hade fel ljudspår till filmen, vet inte hur det hänt men så var det. Senare kom det riktiga ljudet och alla kollar vidare, men så stänger dom av filmen och vill börja om från början... -.- Fett irriterande, så vi får sitta och kolla på alla trailers igen. Aja det gör ju ingenting för när filmen väl startade så var vi fast! <3 Underbart, blir så kär så att man vill gråta.

Vi såg ju inte bara på bio, vi shoppade och åt oxå. Båda är skit nöjda över våra köp! Efter filmen gick vi till China Garden, som vanligt, och åt lite ching chong bufé. Jättemumsigt. :)

Tack för en super bäst kväll Julia! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0